BG EN DE
Your cart is empty


За нас

МонтажАгро Търговище“ ЕООД – ще намерите информация за гамата на предлаганите от нас продукти. Регистрираните ни потребители имат достъп до пълния продуктов каталог и могат да се възползват от възможността да генерират поръчките си през създадените им профили. Ако имате въпроси се обръщайте към обслужващия Ви търговски специалист или на електронните ни адреси.

Продуктовата ни гама включва широк спектър от консумативи за обработка на метали; ръчни инструменти; индустриална химия; електрически и пневматични силови инструменти; заваръчна техника и консумативи; компресорно оборудване; машини и системи за металообработка; почистваща и аспирационна техника, и много други.

„МонтажАгро Търговище“ ЕООД е регионален дилър на земеделска техника и прикачен инвентар, монтаж на силози и силозно оборудване. В основата на нашата дейност е заложено личното отношение, дългосрочно партньорство и предоставянето на комплексни услуги. Фирмата постепенно разширява своята гама от продукти.

„МонтажАгро Търговище“ ЕООД ще Ви консултира за техническите възможности на машините и съоръженията и щe Ви помогне при избора на най-подходящата техника за Вашия бизнес . При нас имате възможност да направите своя правилен избор, да тествате техниката в реални условия, да получите пълна техническа консултация, инструкция за експлоатация и техника за безопасност, както и богата гама от резервни части и консумативи. Поддръжка и обслужване на закупената техника -Пълно гаранционно и след гаранционно сервизно обслужване с оригинални резервни части и консумативи. Свържете се с нас, за да станете наш партньор и да получите преференциални условия!

УДОВОЛСТВИЕ ДА СЕ РАБОТИ С НАС !!!