BG EN DE
Количката е празна


Доставка

Безплатна Доставка

 Всички поръчки за Търговище и регион  ( без ограничение в килограмите) са с безплатна доставка и до адрес.

 Доставка на продукти  се извършва на територията на цялата страна.
 Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.

 - При заявен  интерес към артикул от нашия сайт от определен клиент, той  не приема общи условия и съответно не осъществява договор от разстояние. Това се случва в момента , в който наш служител се свърже с него по телефона и своевременно го уведомява за цената за доставка на съответната стока. Тогава чак клиентът потвърждава своята покупка и сключва договор от разстояние с МонтажАгро Търговище ЕООД.

Политика за защита на личните данни:

Във връзка общия регламент относно защитата на данните (GDPR), предоставяме информация за начина, по който ние от МонтажАгро Търговище ЕООД работим с вашите данни, както и относно правата, които имате в тази област.

В зависимост от конкретния случай  МонтажАгро Търговище ЕООД обработва (или може да обработва) данните ви при следните условия:

обработката е необходима за изпълнение на задълженията на МонтажАгро Търговище ЕООД по сключения с вас договор за изпълнение на услуга/поръчка;
обработката е необходима за изпълнение на изискванията, съдържащи се в нормативната уредба;
обработката е с цел предоставяне на информация въз основа на изрично дадено от вас съгласие за запитване/поръчка, услуга или друго;
налице е някое от другите условия, посочени в член 6, алинея 1 от Регламента.

 МонтажАгро Търговище ЕООД съхранява данните ви по време на срока на договора за услуга/поръчка, както и за период от 2 (две) години след прекратяването му. В случай на сключен договор, приложимата нормативна уредба задължава МонтажАгро Търговище ЕООД да съхранява данните ви за изпълнение на задълженията си по гаранционни условия.

При обработването на данните ви МонтажАгро Търговище ЕООД се стреми да прилага високи стандарти за сигурност и ги предоставя на свои партньори, доставчици или производители само при необходимост за изпълнение на договора или за да бъдат защитени вашите права и интереси.

С цел осигуряване на по-ефективен контрол на физическите лица върху данните им Регламентът им предоставя редица права, в това число: право на информация, право на достъп, право на коригиране, право на изтриване, право на ограничаване на обработването, право на преносимост на данните, право на възражение при автоматизирано вземане на решения, право на оттегляне на дадени съгласия за обработка. Условията, при които могат да бъдат упражнявани тези права, са уредени в член 7, алинея 3 и в Глава III (членове 12 до 23) от Регламента.

За информация и въпроси, свързани с политиката на МонтажАгро Търговище ЕООД за защита на личните данни, можете да се обръщате към нас като използвате публикуваните данни за връзка в страницата ни за контакти!

ДЕКЛАРАЦИЯ за съгласие за обработка на лични данни.

Давам съгласието си личните ми данни, събирани и обработвани от този уебсайт във връзка с настоящото мое онлайн запитване, при необходимост, да бъдат предоставени на дружества партньори на сайта, които извършват доставка на стоки (услуги), куриери, както и на производител/доставчик, с цел обработка и отговор на моето запитване.

Запознат/а съм с доброволния характер на предоставяне на данните, както и с последиците от предоставянето им. Запознат/а съм, че имам право на достъп, на коригиране и заличаване на събраните данни.