BG EN DE
Количката е празна


Сламопреса BARGAM МОДЕЛ R 500

0,00 BGN

R500 - Мини рулонни балировачки, малки и компактни модели.

Оборудвани са с камера за свиване, с алуминиеви ролки и специални профили.

Работят с пряко или ротационно захранване.

Характеристики R500:

1. Пресоваща камера с алуминиеви ролки, специално проектирани за да се гарантира последователно и перфектно въртене на балата.

2. Обвързваща система с мрежа.

3. Ръчно управление

Мини рулонни балировачки - малки и компактни модели. Наподобяват на традиционите квадратни балиращи машини, но с предимствата на кръглите бали. Оборудвани са с камера за свиване с алуминиеви ролки и специални профили.

Характеристики: Пресоваща камера с алуминиеви ролки, специално проектирани за да се гарантира последователно и перфектно въртене на балата. Обвързваща система. Електрически бутон панел позволява да изпълнява всички функции, директно от трактора.Идеална за прибиране на реколта в планините или в малки райони. Перфектно завъртане на балите по всяко време. Използва се в животновъдни ферми, поради малките си размери и високото си ниво на качество. Обвързваща система: Обвързващия процес е основен етап за правилното оформяне на балите. Всички операции, свързани с процеса на обвързване на балите могат да бъдат пряко и комфортно управлявани от кабината на трактора. Операторът може да избере да използва или канап или мрежа, заедно с броя на завъртанията. Апаратът за обвързване на балите е фронтално разположен и винаги се вижда, благодарение на това е лесен за достъп и бърза смяна на макара.

Балировачките R500 се предлагат със следните варианти на обвързваща система:

Обвързваща система със сезал;

Обвързваща система с мрежа; Обвързваща система с мрежа и сезал (комбинирана);

0,00 BGN xПодобни продукти

Ново Рулонни сламопреси Рулонни сламопреси 0,00 BGN
Ново Сламопреса модел BF 3255 Сламопреса модел BF 3255 0,00 BGN